Schermafbeelding 2016-05-02 om 15.02.37Wij zijn een klein, geheel zelfstandig en onafhankelijk assurantiekantoor in  Margraten. En ‘klein’ betekent voor u flexibel zijn en persoonlijk betrokken. Anders dan de nog steeds in aantal toenemende, grotere en bijgevolg zo onpersoonlijke kantoren.

Als er iets iets is belt u gewoon even of u komt gewoon even naar ons kantoor. U wordt vrijwel altijd direct door een bekende te woord gestaan. Géén 0800-nummers, géén ellenlange keuzemenu’s, géén onduidelijk jargon.

Uiteraard voldoen wij aan alle door de Autoriteit Financiële Markten gestelde eisen en zitten regelmatig in de schoolbanken om onze kennis te actualiseren. Maar echt niet alleen vanuit de wettelijke verplichting, maar vooral om u altijd kwaliteit te kunnen bieden.

Door onze volledige onafhankelijkheid heeft u bovendien altijd de garantie dat u voor uw verzekeringen nooit een onnodig hoge premie betaalt.

Vergelijk uw zorgverzekering voor 2018 onder het kopje “verzekeren”, en kies dan voor: “zorgverzekeringen 2018” (geldt alleen nog indien uw verzekering van 2017 is opgezegd)