Groene kaart niet meer verplicht

Vanaf 1 oktober 2018 is de aloude groene kaart binnen de EU niet meer verplicht.

De meeste verzekeringsmaatschappijen verstrekken de groene kaart alleen nog maar digitaal, en niet meer per post. Voor veel verzekeraars is er de optie om de groene kaart zelf op te vragen in je digitale omgeving. De toegangsgegevens daarvoor kunnen wij voor u verzorgen.

Ga je buiten de EU met de auto, camper, caravan en/of aanhanger, dan is je groene kaart op papier wel nog steeds verplicht. Die kunnen we dan op verzoek ook altijd gewoon aanleveren.  Bekijk hier in welke landen het officiële, internationaal geaccepteerde verzekeringsbewijs wel en niet verplicht is: https://www.cobx.org/highcharts-maps

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *