Corona en onze dienstverlening

Geachte relaties,

Covid-19 heeft ons leven intussen alweer bijna een jaar in haar greep, en er is veel onmogelijk, maar technisch is er steeds meer mogelijk, gelukkig!

Vraag naar onze mogelijkheden om online uw zaken te kunnen bespreken.

Wij verzoeken u nog steeds om niet onaangekondigd naar kantoor te komen, maar stel uw vraag telefonisch of via e-mail. Indien het noodzakelijk is om u in levende lijve te bedienen, dan kunnen we dat op afspraak gewoon plannen. Dat doen we graag, want niets is leuker dan elkaar weer te kunnen ontmoeten, al is het op gepaste afstand.

Wij werken gewoon door, en zijn gewoon goed bereikbaar, zodat er verder niemand nadelige gevolgen hoeft te ondervinden van het fysiek sluiten van ons kantoor, Wij blijven u gewoon ter dienst staan, en doen er alles aan om zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan. Ook het contactformulier op deze website kan gewoon worden gebruikt.

Houdt u bij uw bezoek svp de regels in acht.

We houden het RIVM goed in de gaten, en zullen zo alle updates op deze site kenbaar maken.

Samen kunnen we COVID19 de baas!

Met vriendelijke groet,

 

Basil van Voorden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *