Corona en onze dienstverlening

Geachte relaties,

het kan niemand ontgaan zijn, en het zal ook nog wel een tijdje aan houden, dus wij zijn op een en ander voorbereid.

Daarom sluiten wij vanaf vandaag 18-03-2020 de deuren van ons fysiek kantoor. Wij verzoeken u dan ook om niet naar kantoor te komen, maar stel uw vraag telefonisch of via e-mail. Ook het contactformulier op deze website kan gewoon worden gebruikt. Wij werken gewoon door, en zijn gewoon goed bereikbaar, zodat er verder niemand nadelige gevolgen hoeft te ondervinden van het fysiek sluiten van ons kantoor, Wij blijven u gewoon ter dienst staan, en doen er alles aan om zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan.

We houden het RIVM goed in de gaten, en zullen zo alle updates op deze site kenbaar maken.

Samen kunnen we COVID19 de baas!

Met vriendelijke groet,

 

Basil van Voorden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *