Hypotheken

HypothekenDe overheid wil de kwaliteit van het gemiddelde hypotheekadvies aan de consument drastisch verbeteren en adviseurs moeten voortaan dan ook voldoen aan de strenge eisen van de AFM, de Autoriteit Financiële Markten. Basil van Voorden Assurantiën voldoet aan alle door de AFM gestelde voorwaarden.

Te vaak nog heeft een adviseur bij zijn ‘good advice’ de provisie die ermee te verdienen was in zijn achterhoofd. Het kan ook anders: Wij vertellen U gewoon wat wij verdienen als u ons advies opvolgt.

Ook als u ons advies niet wenst op te volgen, dan weet u ook van te voren al waar u aan toe bent. Daar doen wij niet moeilijk over, eerlijkheid duurt het langst. Wij gaan u niet onaangenaam verrassen met facturen achteraf, of onverwachte uurtarieven. Daar maken we van te voren duidelijke afspraken over. Dat voorkomt een hoop misverstanden.

Een goed advies kan alleen tot stand komen door er de nodige tijd in te investeren. Er moet een goede analyse van uw speciale wensen en persoonlijke inkomenssituatie gemaakt worden, voor nu en in de toekomst.

Bovendien is de hypotheekmarkt ingewikkeld en voortdurend in beweging. Een reden te meer om naar een onafhankelijke deskundige te gaan.