Financieringen

FinancieringFinancieringen zijn er in vele soorten zoals doorlopende kredieten, persoonlijke leningen, leaseconstructies, noem maar op. En ze lijken op het eerste gezicht allemaal op elkaar. En niets is minder waar. Er zijn zelfs gevaarlijke verschillen tussen deze leningsvormen.

Het is niet alleen van belang wie de goedkoopste rente biedt, maar wie biedt het aan, wat zijn de voorwaarden, wat gebeurt er als eens niet op tijd betaald wordt? Is de rente wel vast voor de hele looptijd en wat gebeurt er als u werkeloos raakt of arbeidsongeschikt? Dit alles telt mee om tot een goed advies te komen.

Natuurlijk zijn er genoeg aanbieders, die op internet en TV adverteren met buitengewoon scherpe rentes. Maar in de praktijk blijken deze laagste rentes alleen maar bereikbaar te zijn voor vermogende mensen. Mensen die deze producten eigenlijk helemaal niet nodig hebben! Daar komt u pas achter als er al iemand aan tafel zit om het een en ander voor u ‘in orde te maken’.

Laat ons eens objectief en onafhankelijk kijken naar uw wensen en behoeften, zodat u later, ook als het onverhoopt eens wat minder zou gaan, er warmpjes bij blijft zitten.